Harrastusvõimlejad vallutavad laupäeval spordihoone

, võimlemistreener
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel saab Viljandi spordikoolis näha igas vanuses harrastusvõimlejaid, teiste hulgas kohaliku spordikooli õpilaste ning Meetrumi klubi ja Hebe tantsurühma liikmete etteasteid.
Nädalavahetusel saab Viljandi spordikoolis näha igas vanuses harrastusvõimlejaid, teiste hulgas kohaliku spordikooli õpilaste ning Meetrumi klubi ja Hebe tantsurühma liikmete etteasteid. Foto: Elmo Riig

Eesti spordiselts Kalev korraldab koos Viljandi võimlemisklubiga Meetrum sel laupäeval Viljandi spordihoones harrastusvõimlemise festivali ning selle juhatab homme sisse Viljandimaa koolide ja lasteaedade liikumisõpetajatele mõeldud koolituspäev.

Traditsiooniline võimlemist reklaamiv üritus, mis on igal sügisel oodatud sündmus ja teoks saanud eri Eesti linnades, jõuab tänavu taas Viljandisse ning siia on oodata üle 450 võimleja ja treeneri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles