Kultuurimaja juht Priit Toobal tellis teenuseid endaga seotud ettevõttelt (3)

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Sakala vallavanem Tõnu Aavasalu (paremal) ei näinud probleemi selles, et kultuurimaja direktor Priit Toobal esitas arveid endaga seotud ettevõttele, sest otseselt seadust ta sellega ei rikkunud. Foto on tehtud kevadel Suure-Jaani kultuurimajas uue klaaslühtriga saali avamisel.
Põhja-Sakala vallavanem Tõnu Aavasalu (paremal) ei näinud probleemi selles, et kultuurimaja direktor Priit Toobal esitas arveid endaga seotud ettevõttele, sest otseselt seadust ta sellega ei rikkunud. Foto on tehtud kevadel Suure-Jaani kultuurimajas uue klaaslühtriga saali avamisel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Priit Toobali juhtimisel tegutsenud Suure-Jaani kultuurimaja tellis suppi ja rentis treilerit ettevõttelt Kildu Grupp, mille asutaja ja tänavu juulist ka ainuomanik on Priit Toobal.

Pisteliselt Põhja-Sakala valla arveid kontrollinud revisjonikomisjon avastas, et selle aasta mais oli Suure-Jaani kultuurimaja tellinud Kildu Grupilt 140 euro eest talgusuppi ja toitlustusteenust. Juunis maksti samale ette­võttele muusikafestivaliks treileri rentimise eest 96 eurot.

Eile viimast päeva Suure-Jaani kultuurimaja juhina töötanud Toobal ütles, et teda ei huvita, kuidas asi välja paistab. Tema sõnul on seaduslikult kõik õige. «Seadus ütleb, et ma ei tohi tellida teenuseid endaga seotud ettevõttelt. Kas ma kinnitasin ühe arve või tellisin teenuse ettevõttelt sellel ajal, kui olin omanik?»

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles