Käsipalli meistriliiga naaseb  

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC peatreener Marko Koks
Viljandi HC peatreener Marko Koks Foto: Elmo Riig

Karikamängude ja koondise pausi järel naaseb kolmapäeval käsipalliareenile meeste meistriliiga. Viies voor jaguneb viiele päevale.

Traditsioonilistel mängupäevadel peetakse kolm kohtumist, neist kolmapäeval on platsil Viljandi HC ja Põlva Coop. Mullu said viljandlased põlvalastest jagu kõigis neljas mängus, kuid tänavune hooaeg pole nii hästi alanud. Viljandil on tabelis vaid kaks punkti ning viimased kolm liigamängu on ta kaotanud.

«Tegime trenni, rõhusime natuke üldfüüsilisele poolele. Lisaks said meie noored kaks mängu esiliigas, nii et koondise paus möödus meile päris töiselt,» selgitas Viljandi HC peatreener Marko Koks pressiteate vahendusel. «Coop pole kindlasti lihtne vastane. Nad tõestasid seda juba mullu, jõudes põhiturniiril nelja hulka, ja on nüüd veel aasta võrra kogenumad, mängides tüüpilises Põlva stiilis. Meie ülesanne on nende kiiret mängu ja nooruse uljust pidurdada ning mitte neid jooksma lubada.»

«Viljandi hakkab koosseisumuudatustega harjuma – koostöö paraneb iga mänguga,» hindas Coopi peatreener Kalmer Musting vastast. «Andrei Khapal on tervenenud, Sergei Rodjukov heas hoos ja kohalikud noored tõstavad pead, nagu peavadki. Kindlasti kasutab Viljandi seitse-kuue-vastu-taktikat, milleks peame valmis olema.»

Meistriliiga 5. vooru mäng Viljandi HC ja Põlva Coopi vahel algab kolmapäeval kell 19 Viljandi spordihoones. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles