Autotöökojast kadus elekter aasta kõige magusamal hetkel (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolga-Jaani lähedal Kaaveres parandas eile pärastlõunal purunenud liini elektrik Rivo Stutšilov. Selles piirkonnas sai õhtuks voolu tagasi mitusada klienti.
Kolga-Jaani lähedal Kaaveres parandas eile pärastlõunal purunenud liini elektrik Rivo Stutšilov. Selles piirkonnas sai õhtuks voolu tagasi mitusada klienti. Foto: Elmo Riig

Saarepeedi lähedal asuv autoremonditöökoda oli valmis nädalavahetusel kolme mehega ööl ja päeval töötama, et hädalistel rehve vahetada ning äriliselt aasta kõige magusamat aega rahaks muuta. Paraku lõppes ilus plaan laupäeva pärastlõunal, kui töökojast kadus elekter nagu tuhandetest maakonna kodudest.

Esmaspäeva pärastlõunal polnud elektrit endiselt. Selleks ajaks oli remonditöökoja omanik Janar Gröön saanud Elektrilevi rikketelefonilt vähemalt viis prognoosi, millal eletktriühendus võiks taastuda. Esimene neist oli laupäeva ja viimane esmaspäeva õhtul.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles