Libe laupäev: 13 tunniga juhtus 13 õnnetust

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus 27. oktoobril kella 13 paiku Viljandi ühendusteel.
Liiklusõnnetus 27. oktoobril kella 13 paiku Viljandi ühendusteel. Foto: Kenno Soo

Pärast esimese lume saabumist ning teede libedaks muutumist anti politseile laupäeva jooksul Viljandimaal teada koguni 13 liiklusõnnetusest. Kergelt viga said ühes õnnetuses osalenud inimesed.

Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juht Alar Sadam nentis, et Viljandimaal sagenesid mahasadanud lumest ja sellega kaasnevast libedusest tingitud liiklusõnnetused laupäeva varahommikul. "Õnneks keegi õnnetustes raskelt viga ei saanud. Arvestades praegusi ilmaolusid, soovitab politsei nüüd juba kõigil juhtidel oma autode suverehvid talverehvide vastu välja vahetada," lisas Sadam.

Kell 9.44 teatati liiklusõnnetusest Põhja-Sakala vallas Paaksima külas, kus suverehvidega sõiduauto Citroën Berlingo oli vastu teepiiret paiskunud. Inimesed õnnetuses viga ei saanud.

Kell 12.49 teatati liiklusõnnetusest Mulgi vallas Ainja külas, kus tee äärest Valga poole sõitu alustanud Renault'le oli tagant otsa sõitnud sõiduauto Audi. Meedikud viisid tervisekontrolliks haiglasse kaks Renault's viibinud kaassõitjat.

Kell 12.51 teatati liiklusõnnetusest Viljandi vallas Jämejala külas, kus sõiduauto Toyota oli libedal teel kaldunud vastassuunavööndisse ja põrganud kokku sõiduautoga Citroën. Õnnetuses keegi viga ei saanud.

Kell 13.15 teatati liiklusõnnetusest Viljandi vallas Moori külas, kus olid kokku põrganud Ford Transit ja Volkswagen Jetta. Avariis keegi viga ei saanud.

Kell 13.19 teatati liiklusõnnetusest Viljandi vallas Vardja külas, kus juht oli kaotanud Opeli üle kontrolli ning sõitnud teelt välja vastu puud. Õnnetuses keegi viga ei saanud.

Kell 15.46 teatati liiklusõnnetusest Viljandi vallas Leemeti külas, kus oli teelt välja kraavi sõitnud sõiduauto Nissan. Õnnetuses keegi viga ei saanud.

Kell 17.31 tuli Põhja-Sakala vallast Paaksima külast teade, et kaks sõidukit olid kraavi sõitnud. Inimesed õnnetuses viga ei saanud.

Kell 18.12 teatati liiklusõnnetusest Põhja-Sakala vallas Jaska külas, kus sõiduauto oli kraavi sõitnud. Inimesed viga ei saanud.

Kell 18.48 teatati, et Viljandi vallas Parika külas oli sõiduauto Toyota otsa sõitnud teele kukkunud puule. Inimesed viga ei saanud.

Kell 18.55 teatati, et Viljandi vallas Rihkama külas oli sõiduauto BMW kaotanud juhitavuse, sõitnud teelt välja ja paiskunud kraavi. Keegi viga ei saanud.

Kell 19.07 teatati liiklusõnnetusest Viljandi ringtee ja Pärnu maantee ristmikul, kus sõiduauto Opel oli sõitnud vastu valgustiposti. Õnnetuses keegi viga ei saanud.

Kell 22.15 teatati liiklusõnnetusest Mulgi vallas Maru külas, kus sõiduauto Volvo oli teelt välja karjamaale sõitnud. Õnnetuses keegi viga ei saanud.

Kell 22.18 teatati liiklusõnnetusest Viljandi vallas Metsla külas, kus oli juhitavuse kaotanud sõiduauto BMW ja paiskunud vastu teepiiret. Inimesed õnnetuses viga ei saanud.

Viimane, 14. liiklusõnnetuse teade tuli esmaspäeva öösel kell 1, kui Viljandi vallas Vana-Võidu külas oli sõiduauto Mercedes teelt välja põllule sõitnud. Inimesed viga ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles