Harrastusvõimlejad vallutavad nädalavahetusel Viljandi

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harrastusvõimlemise programm on igal aastal eri maakonnas, mullu oli see Pärnus.
Harrastusvõimlemise programm on igal aastal eri maakonnas, mullu oli see Pärnus. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Sel laupäeval korraldab Eesti spordiselts Kalev Viljandis harrastusvõimlejate festivali, mille juhatab reedel sisse maakonna juhendajatele ja treeneritele mõeldud koolituspäev. Tänavusele festivalile ja koolituspäevale on oodata rohkem kui 450 võimlejat ja treenerit.

Võimlemisfestival «Olles teel» algab laupäeval, 3. novembril kell 15 Viljandi spordihoones. Esinevad rühmad Tallinnast, Pärnust, Võrust, Saaremaalt, Sindist, Tartust ja Viljandist. 400 võimlejat üle Eesti, nendest 88 Viljandist esitavad 37 võimlemiskava. Osalejate hulgas on nii koolilapsed kui eakad harrastusvõimlejaid.

Eesti spordiselts Kalev tutvustab oma harrastusvõimlemise programmi igal aastal eri maakonnas. Koos Meetrumi võimlemisklubiga tehakse Viljandis ka koolituspäev, millel osaleb rohkem kui 50 õpetajat ja juhendajat. Koolituspäeva sisse mahub lasteaedade liikumistund, Akro koolitus, hüpitshüplemise õpituba ning Idla liikumissüsteemi palliharjutused. Koolituspäev algab Viljandi spordihoones reedel, 2. novembril kell 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles