Uus huvikool andis sõna Taist tulnud meistrile

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis külas olev Moradokmai teatrikommuuni ja kodukooli asutaja Khru Chang rääkis huvihariduse õppepäeval väga elavalt ja emotsionaalselt elust ja haridusest, mida ta on kogenud.
Viljandis külas olev Moradokmai teatrikommuuni ja kodukooli asutaja Khru Chang rääkis huvihariduse õppepäeval väga elavalt ja emotsionaalselt elust ja haridusest, mida ta on kogenud. Foto: Elmo Riig

«See meie tuba on täna esimest korda avatud ja see ruum alles koduneb inimestega,» tutvustas Eve Noormets Viljandis Lossi tänav 30 majas tegutsema hakkavat kogukonna huvikooli, mille üks eestvedajaid ta on.

Tema selgitust mööda loob see uusi võimalusi ja seoseid ning teeb need teoks. «Kui vaja, siis tantsime ka,» lubas Noormets ja lisas, et midagi lõhkuda nad ei taha, vaid ikka luua. Nii jääb tema eestveetav Evestuudio endiselt huvikooli saali ning huvikool pealkirjaga Aplaus On Paus, mida veavad lisaks temale Lossi tänaval Triin Laas, Ülle Aasjõe ja Madli Must, on täiesti uus asi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles