Suures põlengus jäi koduta kolme lapsega pere

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaal põles maja suure leegiga.
Viljandimaal põles maja suure leegiga. Foto: Kenno Soo

Neljapäeval kell 18.41 sai häirekeskus teate, et Viljandimaal Põhja-Sakala vallas Lahmuse külas põleb elumaja ning peavarjuta jäi kolme väikse lapsega perekond.

Majaomanik kirjutas öösel oma Facebooki lehel, et perega juhtus midagi, mida ei sooviks iial kellelegi. «Näha oma kodu, mis on algusest lõpuni enda kätega ehitatud, leekides põlemas ... see on lihtsalt kirjeldamatult valus ja ebaaus. Õnneks oleme ise elus ja terved, see on kõige olulisem,» kirjutas mees.

Ta täna kõiki sõpru ja päästjaid, kes talle appi olid tulnud ning aidanud majast välja tuua nii palju asju kui võimalik.

«Kahjuks ei ole meil enam kodu, kus elada, ning siinkohal palumegi kõikide heade inimeste abi meile ajutise elamispaiga leidmisel. Pere on viieliikmeline ning parim variant oleks Suure-Jaani või selle lähiümbrus,» kirjutas kodu kaotanud mees. Samuti ootab ta juba tänasest kõiki, et koristada tules hävinud rususid.

Päästeteenistuse teatel võis põleng alguse saada katlamajast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles