Uus heiteväljak avab ukse suurvõistlustele

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aastast on vabatahtlike abiga puhastatud heiteväljaku ala võsast, eemaldatud kõlbmatu pinnas ja tehtud talgute korras palju muudki. Valmiv heiteväljak parandab siinsete sportlaste treenimistingimusi, et nood ei peaks kasutama teiste linnade spordibaase.
2016. aastast on vabatahtlike abiga puhastatud heiteväljaku ala võsast, eemaldatud kõlbmatu pinnas ja tehtud talgute korras palju muudki. Valmiv heiteväljak parandab siinsete sportlaste treenimistingimusi, et nood ei peaks kasutama teiste linnade spordibaase. Foto: Marko Saarm

Eelmisel nädalavahetusel lõppes Paalalinna heiteväljaku ehitus ning rajatise lõplikuks valmimiseks loodavad vabatahtlikest eestvedajad toetust saada Viljandi kaasava eelarve projektist.

Kaasava eelarve projekti lisatud idee elluviimiseks kulub eeldatavasti 12 000 eurot. Selgitustes on välja toodud, et heiteväljaku täielikuks valmimiseks on tarvis pealtvaatajatele püsti panna varjualused, võistluste korraldamiseks muretseda sülearvutid, ehitada soojak ning osta istumiseks mõeldud betoonplokkidele lauamaterjal.

«Üks ring on soojendusega, kunagi saame elektriühenduse sinna. Ringidele on vaja katted juurde ehitada, nipet-näpet saab ikka täiendada veel,» tõi heiteväljaku rajamise eestvedaja Tiit Aru näiteid. «Istumiseks on praegu mõeldud vanad betoonblokid,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles