Ostja jäi kuu aega kestnud oksjonile mõni minut hiljaks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohelise tänava ääres asuv enam kui 8000 ruutmeetri suurune ning Tallinna tänava aadressiga pisut üle 800-ruutmeetrine kinnistu oksjonil soovijat ei leidnud.
Rohelise tänava ääres asuv enam kui 8000 ruutmeetri suurune ning Tallinna tänava aadressiga pisut üle 800-ruutmeetrine kinnistu oksjonil soovijat ei leidnud. Foto: Marko Saarm (montaaž)

Kuu aega netiportaalis osta.ee enampakkumisel olnud kahe Viljandi kinnistu hoonestusõigus jäi müümata, ehkki huvilisi oli ning üks potentsiaalne ostja helistas linnaametnikule mõni minut pärast oksjoni lõppemist ja kurtis, et magas pakkumise tegemise viimase hetke maha.

Teisipäeval oli kell 10 saanud ning kahe maatüki enampakkumine oli osta.ee veebikeskkonnas nurjumisega lõppenud, ent kulus vaid mõni minut, kui helises Viljandi linnavalitsuse majandusameti linnavara spetsialist Ilme Kurro telefon ning üks inimene avaldas kahetsust, et oli pakkumise tegemisega hiljaks jäänud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles