Põhja-Sakala meeskond mängib liidripositsioonile

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle aasta kevadel läksid kolmandas liigas neljanda vooru mängus vastamisi FC Tarvastu ja Põhja-Sakala jalgpallimeeskond. Mängu võitis 4:2 FC Tarvastu.
Selle aasta kevadel läksid kolmandas liigas neljanda vooru mängus vastamisi FC Tarvastu ja Põhja-Sakala jalgpallimeeskond. Mängu võitis 4:2 FC Tarvastu. Foto: Elmo Riig

Sellel nädalavahetusel selgub jalgpalli Lõuna piirkonna kolmanda liiga võitja, kui otsustavas mängus lähevad vastamisi Viimsi JK II ja Põhja-Sakala. Kohtumise avavile kõlab laupäeval, 27. oktoobril kell 12 Viimsi kooli staadionil.

Kolmandat liigat mängitakse neljas tsoonis. Piirkondade võitjad kohtusid möödunud nädalavahetusel poolfinaalides, kui Põhja-Sakala alistas FC Kose ning Viimsi oli parem JK Retrost.

Põhja-Sakala võitis Oru põhikooli staadionil poolfinaalis kodumeeskonda 3:1. Riho Domberg viis külalised 32. minutil juhtima, kuid Mikk Rajaver suutis 57. minutil viigistada. Mängu otsustasid Sten Kase tabamused: tema esimene värav 68. minutil viis Põhja-Sakala 2:1 juhtima ning kolmandal lisaminutil tegi ta lõppseisuks 3:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles