Viljandimaa meeste vangerdus haridusministeeriumis. Hendrik Agur alustab, Kalle Küttis lõpetab

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridusministeeriumi riigigümnaasiumide juht Kalle Küttis (vasakul) ja Gustav Adolfi gümnaasiumi direktor Hendrik Agur vestlevad europarlamendi liikme Indrek Tarandiga.
Haridusministeeriumi riigigümnaasiumide juht Kalle Küttis (vasakul) ja Gustav Adolfi gümnaasiumi direktor Hendrik Agur vestlevad europarlamendi liikme Indrek Tarandiga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandist pärit ja aastaid Tallinnas asuvat Gustav Adolfi gümnaasiumi juhtinud Hendrik Agur asub peatselt tööle haridusministeeriumis, et hakata koordineerima Tallinnas riigigümnaasiumide loomist. Üheksa aastat ministeeriumis töötanud endine Viljandi maavanem Kalle Küttis soovib aga aasta lõpus sealt lahkuda.

„Ma olen 68-aastane ning peaksin natuke rahulikumalt võtma,” selgitas Küttis. „Kaalutlen tõepoolest, et võiksin uuest aastast ministeeriumist lahkuda, sest pidev käimine Viljandi, Tartu ja Tallinna vahel on väsitav.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles