Mardisante kutsutakse endast märku andma

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üleriigiline mardisandijooksmine Euroopa kultuuripärandi aasta puhul on ellu kutsutud selleks, et säiliksid mitmekesised sanditamistraditsioonid perede, noorte ja teiste inimeste seas.
Üleriigiline mardisandijooksmine Euroopa kultuuripärandi aasta puhul on ellu kutsutud selleks, et säiliksid mitmekesised sanditamistraditsioonid perede, noorte ja teiste inimeste seas. Foto: Jaanus Lensment (Postimees)

9. novembril lähevad liikvele mardisandid, mistõttu oodatakse tähtpäevast osavõtjaid endast teada andma. Ikka selleks, et näidata üheskoos maailmale: mardisanditamine on elus, kirev, lõbus ja ainulaadne osa meie kultuuripärandist.

Üleskutsega «Hakkame santima!» õhutatakse inimesi end mardijooksmise seltskonda kirja panema ja andma sellega panust esimesse üle-eestilisse mardisandi jooksmisesse. Kirja saab panna «Hakkame santima!» kodulehel.

Samal kodulehel kutsutakse endast märku andma peresid, kes soovivad mardisante võõrustada, et nood ei peaks suletud uste taga laulma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles