Head mängu näidanud Tulevikul nappis võõrsil õnne

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olgugi et võõrsil mänginud Tulevik andis Levadiale korraliku lahingu, pidi ta tunnistama tolle 2:1 paremust. Fotol on Janar Õunap pallivõitluses Levadia eest esimese värava löönud Roman Debelkoga.
Olgugi et võõrsil mänginud Tulevik andis Levadiale korraliku lahingu, pidi ta tunnistama tolle 2:1 paremust. Fotol on Janar Õunap pallivõitluses Levadia eest esimese värava löönud Roman Debelkoga. Foto: Brit Maria Tael

Pühapäeval läksid Kadrioru staadionil Premium-liiga 33. kohtumises vastamisi Viljandi Tulevik ja Tallinna FCI Levadia. Tallinna mehed said Tuleviku heast vastupanust hoolimata kirja 2:1 võidu.

Olgugi et tänavusel hooajal on Levadia Tulevikuga kohtudes oma värava puhtana hoidnud ning võitnud seisuga 7:0, 5:0 ja 4:0, oli pühapäevasel kohtumisel viik käega katsuda. Esimene poolaeg möödus väravateta, teisel poolajal mahtus kaheksasse mänguminutisse kolm väravat: kaks neist Levadia ja üks Tuleviku kasuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles