Purjus kanepisuitsetaja kutsus endale politsei

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi vallas kanepit suitsetanud ja siis endale politseiniku kutsunud mees väitis, et tal on kodus veel kolm taime. Politseinikud ei leidnud ühtegi. Foto on illustratiivne.
Viljandi vallas kanepit suitsetanud ja siis endale politseiniku kutsunud mees väitis, et tal on kodus veel kolm taime. Politseinikud ei leidnud ühtegi. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Laupäeva varasel hommikutunnil helistas üks Viljandi valla mees politseisse ning andis teada, et ta suitsetab kanepit ja tal on kodus kolm kanepitaime. Eelmisel reedel oli see tõenäoliselt kõige eriskummalisem väljakutse, mis Viljandimaal politseile tehti.

Politseinikud sõitsidki narkootilist ainet tarvitava mehe juurde, avastasid, et ta on purjus, ning kiirtest kinnitas ka kanepijoovet. Ühtegi taime mehe kodust ei leitud.

See oli üks väljakutse 19-st, mis reede hommikul kella 8-st laupäeva hommikul kella 8-ni Viljandimaal tehti ning mille politseinikud oma Facebooki lehele postitasid. Tolle 24 tunni jooksul tehti Eestis kokku rohkem kui 700 väljakutset ning politseinikud avalikustasid need, et oma tööst inimestele paremini aimu anda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles