Inimesed, hobused ja Eestimaa

Tiina Sarv
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisimehed sel suvel Anu Raua pool Kääriku talu õues, kus perenaine hobuseid ka näkileivaga kostitas. Riinatiinal ja Reemusel polnud seepeale Anu juurest lahkumisega mingit kiiret. Lõpuks tuli siiski teele asutada.
Reisimehed sel suvel Anu Raua pool Kääriku talu õues, kus perenaine hobuseid ka näkileivaga kostitas. Riinatiinal ja Reemusel polnud seepeale Anu juurest lahkumisega mingit kiiret. Lõpuks tuli siiski teele asutada. Foto: Anu Raud

Viljandis Kondase keskuses on 4. novembrini avatud näitus «Aivar, tema pliiats ja ratsmed». Aivar on teadagi Aivar Juhanson, kes on juba üle veerand sajandi joonistanud pilte Eesti Ekspressi portreelugude juurde.

Vaevalt on mõnda eestlast, kes ühtegi neist piltidest näinud pole. Alati on aga kunstniku tööd uhkem vaadata originaalis, kus värvid on kirkamad ja jooned selgemad ning pilt ise on suurem kui raamatus või ajalehes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles