Politsei reede Viljandimaal: seitsme tunniga viis väljakutset

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikel tuli reede hommikul ja päeval käia kaks korda lahendamas koduvägivallaga seotud probleemi
Politseinikel tuli reede hommikul ja päeval käia kaks korda lahendamas koduvägivallaga seotud probleemi Foto: Marko Saarm / Sakala

Politsei ametlikul Facebooki lehel reede hommikul alanud väljakutsete maratonist selgub, et seitsme tunniga on politseinikele Viljandimaal tulnud viis väljakutset ning üks neist oli liiklusõnnetus, milles viga sai jalgrattur.

Reedel kella 8-st on politsei Facebooki postitanud kõik saabunud väljakutsed. Viljandimaalt tuli esimene teade kell 8.11, kui üks inimene ründas oma pereliiget.

Kell 10.40 tuli Mulgi vallast telefonikõne, milles inimene teatas, et on saanud oma e-postkasti õngitsuskirjaga sarnaneva kahtlase kirja.

Kell 12.36 juhtus liiklusõnnetus Viljandi piiril, kus jalgrattaga sõitev naine sai löögi kaubikult, ning kell 13.06 helistas inimene, kes kahtlustas, et Viljandis sõidavad autoga ringi alaealised.

Kell 14.50 saabus politseile teade Mulgi vallast, kus joobes mees oli hakanud kodus märatsema ning üritanud kallale minna oma isale.

Politsei väljakutsete maraton kestab laupäeva hommikuni. Kõik teated postitatakse Facebooki lehele tunnise viivitusega ning võimalikult suure üldistusastmega, et tagada sündmusega seotud inimeste anonüümsus.

Seitsme tunniga on politseinikud saanud Eestis sadu teateid ning enamik neist on Tallinnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles