Maakonna koolilapsed selgitasid välja parimad võrkpallurid 

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Segavõistkondade karikavõistluste võitjaks mängisid end Paalalinna kooli õpilased.
Segavõistkondade karikavõistluste võitjaks mängisid end Paalalinna kooli õpilased. Foto: Erakogu

Lõppesid Viljandimaa koolide kuuendate kuni üheksandate klasside võrkpalli segavõistkondade karikavõistlused ning parimaks tunnistati Paalalinna kooli õpilased. 

Võistkonda kuulusid kolm tüdrukut ja kolm poissi. Mängiti Suure-Jaani kooli võimlas kahes alagrupis. Peale alagrupimänge olid vahemängud ja seejärel kohamängud.

A-alagrupi võitis Paalalinna kool, teine oli Jakobsoni kool, kolmas Olustvere põhikool ja neljas Võhma kool. B-alagrupi võitis Suure-Jaani kool, teine oli Tarvastu gümnaasium, kolmas Heimtali põhikool ja neljas Kitzbergi gümnaasium.

Vahemängudest väljusid võitjatena Paalalinna ja Suure-Jaani kool, kes mängisid omavahel finaalis. 2:0 võitis Paalalinna kool. Võistkonda kuulusid Kelly Metsamärt, Jane Roosimägi, Kelly Heinpõld, Aleksander Pertelson, Karl Tamm, Karl Oskar Kivioja ja Karl-Hermann Seeder. Võistkonna õpetaja on Reet Mutso.

Kolmanda ja neljanda koha mängu võitis Jakobsoni kool. Viienda ja kuuenda koha mängus oli parem Olustvere ning seitsmenda ja kaheksanda koha heitluses jäi peale Võhma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles