Priit Toobal koostas Sakala ajakirjaniku peale politseisse kaebust

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna kohtutäituri poolt müüki pandud Priit Toobali talu ei soovinud ükski võimalik ostja täna vaadata, jäid maja uksed suletuks.
Kuna kohtutäituri poolt müüki pandud Priit Toobali talu ei soovinud ükski võimalik ostja täna vaadata, jäid maja uksed suletuks. Foto: Elmo Riig

Kolmapäeva pärastlõunaks kutsus kohtutäitur võimalikke ostuhuvilisi tutvuma Keskerakonna endise peasekretäri Priit Toobali võlgade katteks oksjonile pandud taluga, kuid ainsana olid talu vaatama tulnud Sakala ajakirjanikud. Ehkki Sakala töötajad ühelegi keelatud alale ei läinud koostas Toobal varsti pärast ajakirjanike Võlli talust lahkumist reporter Katariina Krjutškova peale kaebust politseile.

„Ma just koostangi sinu peale politseile kaebust! Pidin sulle just ütlema. Sa tungisid ilma loata minu territooriumile. Sa pole ju küsinud luba minu käest,“ teatas Toobal talle kommentaari saamiseks helistanud Sakala ajakirjanikule.

Septembri lõpus pani kohtutäitur Janek Pool müüki Toobalile kuuluva kinnistu Viljandimaal Põhja-Sakala vallas. Ametlikes Teadaannetes oli kirjas, et Võlli külas asuva Kuusiku talu pindala on 7,2 hektarit ning oksjoni alghind on 40 000 eurot. Samuti oli avalikes andmetes teatatud, et varaga saab tutvuda sel kolmapäeval kell 13.00-15.00 vara asukohas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles