Linnavalitsuses võetud liisk soosis Uut Maad

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast liisu langemist näitas linnapea Madis Timpson, et igas ümbrikus oli erinev nimi. Kogu protseduuri jälgisid (vasakult) Domus Kinnisvara Vahenduse Viljandi ja Pärnu regiooni juht Mirje Kallaste, Arco Vara Viljandi osakonna juht Aime Opermann ja Kinnisvarabüroo Uus Maa Viljandi kontori juhataja Reet Raudsepp.
Pärast liisu langemist näitas linnapea Madis Timpson, et igas ümbrikus oli erinev nimi. Kogu protseduuri jälgisid (vasakult) Domus Kinnisvara Vahenduse Viljandi ja Pärnu regiooni juht Mirje Kallaste, Arco Vara Viljandi osakonna juht Aime Opermann ja Kinnisvarabüroo Uus Maa Viljandi kontori juhataja Reet Raudsepp. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsus korraldas eile hommikul liisuvõtmise, et selguks, kes hakkab linnale pakkuma Järveotsa hoonestusõiguse maakleriteenust. Juhuse tahtel osutus valituks Kinnisvarabüroo Uus Maa.

Pakkumiste esitamise päeva, 15. oktoobri pärastlõunaks saabus neli pakkumist, millest kõik vastasid hanketeates sätestatud tingimustele.

Kõige enam küsis töö eest Lahe Kinnisvara Kesk-Eesti osaühing, kes soovis 4,44 protsenti hoonestusõiguse omandamishinnast. Osaühing Kinnisvarabüroo Uus Maa, aktsiaselts Arco Vara Kinnisvarabüroo ja osaühing Domus Kinnisvara Vahendus soovisid saada 2,95 protsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles