Uku keskus sai kasutusloa (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui neljapäeval võisid New Yorkeri kaupluse töötajad rõõmustada poe avamise üle, siis teisipäeval võivad nad rõõmu tunda kasutusloa saamise pärast.
Kui neljapäeval võisid New Yorkeri kaupluse töötajad rõõmustada poe avamise üle, siis teisipäeval võivad nad rõõmu tunda kasutusloa saamise pärast. Foto: Marko Saarm

Eelmisel nädalal avatud Uku keskuse osa sai linnajuhtidelt kasutusloa teisipäeval kell 15, ehkki ehitaja pole kõiki töid veel valmis saanud. Praegustel andmetel linnajuhid ettevõtjale loata tegutsemise eest trahvi määrata ei kavatse.

„Sanktsioonidest ei ole me midagi rääkinud,” sõnas Viljandi linnapea Madis Timpson vahetult pärast elektroonilise istungi lõppu. Teisipäeva hommikuks oli Uku keskuse omanikul aktsiaseltsil Eften Kinnisvara kõik vajalikud dokumendid korras ning linnavalitsus sai korraldada elektroonilise koosoleku kasutusloa välja andmiseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles