Trummist ja bassist tulvil mahlased luubid

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gabriel Rahno muusika sünnib helendavate ekraanide taga.
Gabriel Rahno muusika sünnib helendavate ekraanide taga. Foto: Erakogu

Seekordse loo peakangelane on 13-aastane Gabriel Rahno. Nii tema kunstnikust ema Eve Rahno-Kotsar kui muusikagurmaanist isa Tõnis Kotsar on juba hobiküljel külaliseks olnud. Kui peres on sellised eeskujud, pole ime, et võsukegi katsetama hakkab. Ja katsetab ta arvutis muusikat miksides.

Gabriel Rahno käib praegu August Kitzbergi nimelise Karksi-Nuia gümnaasiumi kuuendas klassis. Omad lemmikõppeained on tal ka. Esimesena nimetab ta mõistagi muusikaõpetust, kuid huvitavad tunduvad veel ajalugu ja inimeseõpetus. «Teised ained eriti ei meeldi, sest... lihtsalt ei meeldi.»

Küll aga on hakkajale noorukile selge, mida ta tulevikus teha kavatseb. Nagu öeldud, on nii tema isa kui ema läbi ja lõhki kunstiinimesed. Tõnis Kotsar keerutab plaate ja ohjeldab pidulisi, Eve Rahno-Kotsari pärusmaa on visuaalne kunst graafilisest disainist kuni lilleseadeteni välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles