Maksud sõidavad endiselt

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jah, mahtuniversaal-Berlingo on sisuliselt tagumiste istmetega «pirukakäru», aga sellest ei maksa end heidutada lasta. Hinna ja praktilisuse suhte poolest on see nutikate inimeste valik.
Jah, mahtuniversaal-Berlingo on sisuliselt tagumiste istmetega «pirukakäru», aga sellest ei maksa end heidutada lasta. Hinna ja praktilisuse suhte poolest on see nutikate inimeste valik. Foto: Karl-Eduard Salumäe

Viktoriini küsimus: millest oli Jeremy Clarksoni ümber loodud «Top Geari» esimese hooaja esimese saate esimene saatelõik?

Võiks arvata, et selles nägi mõnda Ferrarit katserajal brutaalselt oma kleepuvaid tagarehve hävitamas. See oleks aga õigest vastusest kaugelt mööda. Clarkson vuras hoopis tagasihoidliku Citroën Berlingo maht­universaaliga Prantsusmaale alkoretkele. Ta tõdes, et Berlingo on ääretult praktiline ja uskumatult hea hinnaga auto, mis talle meeldib, kuid nentis samas, et selle pärinemine väikekaubikust annab tunda ning sellega tuleb suuta leppida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles