Miljardid – kvaliteetne eesti indie-rokk

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enamik Miljardite kontserdil kõlanud lugudest oli pärit tema debüütplaadilt «Kunagi Läänes», mida ta Viljandis esitles tänavu 8. märtsil. Seegi kontsert oli Lennukitehases.
Enamik Miljardite kontserdil kõlanud lugudest oli pärit tema debüütplaadilt «Kunagi Läänes», mida ta Viljandis esitles tänavu 8. märtsil. Seegi kontsert oli Lennukitehases. Foto: Gert Kiiler

Ansambel Miljardid, kuhu kuuluvad solist Marten Kuningas, trummar Kristjan Kallas, kitarrist Raul Ojamaa ja klahvpillimängija Peedu Kass, jõudis teisipäeval oma sügistuuriga Viljandi Lennukitehasesse ning esitas mõnusalt kammerliku õhustikuga kontserdil lugusid läinud aasta lõpul väljaantud albumilt «Kunagi läänes» ja ka mõndagi uut, mida Viljandi publik polnud ehk veel kuulnud.

Rahvast oli vanas ja kulunud Lennukitehases alguses vähevõitu ning atmosfäär tundus üsna nutune. Tasapisi tuli inimesi aga juurde ning teiste seas hakkas silma nii põhikooliealisi plikatirtse kui ka väärikas eas härrasid ja prouasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles