Linnajooksul on soolas uus rajarekord

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnajooksu starti on taas oodata ka takistusjooksjat Kaur Kivistikku. Eelmisel aastal pidi ta leppima neljanda kohaga, tänavu tuleb ta aga rajarekordit püüdma.
Viljandi linnajooksu starti on taas oodata ka takistusjooksjat Kaur Kivistikku. Eelmisel aastal pidi ta leppima neljanda kohaga, tänavu tuleb ta aga rajarekordit püüdma. Foto: Elmo Riig

Pühapäeval kell 12 kõlab 63. Viljandi linnajooksu 10,4-kilomeetrise distantsi stardipauk. Eilseks oli põhijooksule registreerunud 330 inimest ning korraldaja Ilmar Küti sõnul on kohale tulla lubanud ka rajarekordi omanik Tiidrek Nurme.

Ent nagu Ilmar Kütt ütles, on Tiidrek Nurme hooaja juba lõpetanud ja võidu peale joosta ei plaani. Küll tuleb tema sõnul võidumõtetega starti üks Eesti paremaid takistusjooksjaid Kaur Kivistik, kes ühtlasi lubas üritada uut rajarekordit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles