Uued kauplused lõid Uku keskuse rahvast kihama

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hommikul avati laienenud Uku keskus, kus kõige suurema pinna võtsid enda alla kaupluste nimekirja lisandunud rõivapoed New Yorker ja Pepco. Suurt avamispidu hommikul ei olnud, kuid lindilõikamist oli kaema tulnud mõnikümmend poodlejat ning pärastlõunal seisis ainuüksi kassasabas paarkümmend inimest.

"Ma tulin ekstra selle poe pärast," ütles Maria Uuemäe, kes, aastane poeg süles, hommikul Pepco lasterõivaste valikut uudistas. Ta oli Rakvere tuttavatelt kuulnud tolle poe kohta häid sõnu ning asja kaema tulles jäi kohe lasterõivaste väljapanek silma.

"Väga mõistliku hinnaga," lausus ta ja tõdes, et üldiselt on kohalikes poodides ringi vaadates lasterõivastega olukord nukker. Sellist kaupa müüakse ka samas majas asuvas Takko Fashionis, aga üldiselt meenutavad pakutavad rõivad Uuemäe sõnul suurte inimeste omi. "Selliseid pükse ja särke on jah, aga kui tahad bodisid või selliseid asju, siis pead Maksimarketisse või Rimisse minema, mis ei ole ka päris see," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles