Premium-liiga klubid saavad ameteid juurde

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevaste kogukonnajuhtide ülesanne on tuua tribüünidele võimalikult palju rahvast. Eelmisel nädalavahetusel koduväljakul Kuressaare meeskonnaga kohtunud Viljandi Tuleviku klubil poolehoidjaid jagus.
Tulevaste kogukonnajuhtide ülesanne on tuua tribüünidele võimalikult palju rahvast. Eelmisel nädalavahetusel koduväljakul Kuressaare meeskonnaga kohtunud Viljandi Tuleviku klubil poolehoidjaid jagus. Foto: Marko Saarm

Eesti jalgpalli liit teatas, et kõigis Premium-liiga klubides, sealhulgas Viljandi Tulevikus, otsitakse kogukonnajuhti – inimest, kes järjepidevalt kohaliku rahvaga suheldes kasvataks jalgpallikohtumiste pealtvaatajate arvu. See tähendab, et alaliit tekitab Eestis juurde vähemalt 11 töökohta.

Kogukonnajuhtide värbamine on jalgpalli liidu peaaegu miljonieurone investeering kodumaise klubijalgpalli arengusse ning liidu peasekretäri Anne Rei jutu järgi on see investeering igas tähenduses suur: kõigis kümnes Premium-liiga klubis ja ka endale järgmiseks hooajaks juba Premium-liiga koha taganud Maardu Linnameeskonna juurde luuakse kolmeks aastaks uus töökoht. «Projekt jätkub ka nende klubide jaoks, kes Premium-liigast välja kukuvad,» selgitas Rei jalgpalli liidu koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles