Karksi-Nuia noorsportlane lennutas oda olümpiale

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondis Argentinas Buenos Aireses peetaval noorte olümpial: (vasakult) Gedly Tugi, Eerik Haamer, Ken-Mark Minkovski, Marleen Mülla ja Ann Marii Kivikas. Pildilt on puudu Annika Emily Kelly, kes liitus koondisega USA-st.
Eesti koondis Argentinas Buenos Aireses peetaval noorte olümpial: (vasakult) Gedly Tugi, Eerik Haamer, Ken-Mark Minkovski, Marleen Mülla ja Ann Marii Kivikas. Pildilt on puudu Annika Emily Kelly, kes liitus koondisega USA-st. Foto: Eesti kergejõustiku liit

Möödunud laupäeval Argentinas Buenos Aireses alanud noorte olümpiamängudele sõitis kuus Eesti kergejõustiklast, teiste seas ka 17-aastane Karksi-Nuia odaviskaja Gedly Tugi, kelle oda hakkab seal vihisema sel laupäeval asetleidval eelvõistlusel.

«Olen juba kohal. Jõudsin siia esmaspäeva varahommikul, koondisekaaslastest nädal aega hiljem. Lendasin läbi Frankfurdi, kus ootas mind 14-tunnine lend Buenos Airesesse,» rääkis Eesti U18 vanuseklassi odaviske rekordit hoidev Tugi. «Eks see lend on väsitanud korralikult. Pluss veel ajavahega harjumine – see on kuus tundi. Võistluspäevani on aga aega küll, nii et jõuab harjuda,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles