Oravate nimekirja veavad pealinlased (1)

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna Järva- ja Viljandimaa valimisringkonna esinumbrid eelseisvatel riigikogu valimistel: Yoko Alender ja Jürgen Ligi. Pilt on tehtud eelmiste parlamendivalimiste õhtul 2015. aastal Tallinnas hotellis Palace.
Reformierakonna Järva- ja Viljandimaa valimisringkonna esinumbrid eelseisvatel riigikogu valimistel: Yoko Alender ja Jürgen Ligi. Pilt on tehtud eelmiste parlamendivalimiste õhtul 2015. aastal Tallinnas hotellis Palace. Foto: Erik Prozes / Postimees

Reformierakonna Järva- ja Viljandimaa valimisringkonna esinumbrid on pealinna poliitikud, kelle kokkupuuted siinse kandiga on napid.

Kui esinumber Jürgen Ligi kandideerib riigikogu valimistel samas ringkonnas kolmandat korda, siis nimekirja teine, parlamendi liige Yoko Alender on uus tulija. Eelmistel riigikogu valimistel oli end põliseks tallinlaseks nimetav Alender oravapartei Harju- ja Raplamaa valimisnimekirjas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles