Viljandi ootab tagasi Hapalit, Kehra Jankovskit

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna kell 19 läheb Viljandi HC vastamisi käispalliklubiga HC Kehra / Horizon Pulp & Paper. Samade meeskondade mõõduvõtt leidis Viljandi spordihoones aset aasta aega tagasi.
Täna kell 19 läheb Viljandi HC vastamisi käispalliklubiga HC Kehra / Horizon Pulp & Paper. Samade meeskondade mõõduvõtt leidis Viljandi spordihoones aset aasta aega tagasi. Foto: Marko Saarm

Täna õhtul kohtuvad sel hooajal esimest korda kevadel Eesti käsipallimeistrivõistlustel pronksi võitnud Viljandi HC ning hõbeda saanud HC Kehra/Horizon Pulp & Paper.

Need kaks meeskonda kohtusid mullu üheksa korda. Meie mehed võitsid ühe, kehralased aga kuus mängu ning kahel puhul lepiti viiki. Kevadise poolfinaalseeria võitis Kehra mängudega 3:0.

"Kehra on erinevate positsioonide täiendamisega selgelt vaeva näinud ja paberi peal tundub neil tugevam võistkond kui meil," hindas olukorda Viljandi peatreener Marko Koks. "Aga meeskondlik koostöö pole neil kindlasti veel nii hea, kui nad sooviksid, nii et loodame seda ära kasutada. Eriti arvestades, et meie esitus on viimastes mängudes järjest paranenud."

Väga noore koosseisuga Viljandil tähistas mitu pallurit nädalavahetusel B-klassi karikavõitu ja Koks tajub noorte arengut. "Selgelt on näha, et meeste mängud Eesti ja Balti liigas on poistele enesekindlust juurde andnud. Koormust saavad nad palju, aga noored mehed taastuvad kiiresti."

Kodumeeskond loodab oma ridadesse tagasi saada näpuvigastusest paraneva Andrei Hapali, samas kui Kehra poolel peaks naasma Dmõtro Jankovski. "Ta oli reievigastusega kolm nädalat eemal ja tundsime temast puudust. Meil on tagaliinis head valikud, aga pidevalt on keegi mingil põhjusel puudu," lausus Kehra peatreener Kaupo Liiva, kellele kolmapäeva eel teevad muret Janar Mägi ja Indrek Normaku haigestumine.

"Veidi räsitud see koosseis meil on hetkel," tõdes Liiva. "Viljandi on nagu meiegi hooaja eel kõvasti muutunud, aga viimastes mängudes tõestanud, et noored saavad hakkama küll. Meil on seljataga kolm kaotust tugevate vastaste vastu, aga oleme viimastel päevadel rõhunud mentaalse poole peale ja hoiame pea püsti."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles