Katuseraha saanud ehitused jäävad mitme aasta peale

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja pandi Viljandi Jakobsoni kooli korvpalliplatsile uued korvid. Spetsiaalne plastkate loodetakse asfaldile laotada tuleva aastanumbri sees.
Äsja pandi Viljandi Jakobsoni kooli korvpalliplatsile uued korvid. Spetsiaalne plastkate loodetakse asfaldile laotada tuleva aastanumbri sees. Foto: Marko Saarm

Selle aasta riigieelarvest niinimetatud riigikogulaste katuseraha saanud, kuid tänavu poolikuks jäävad ehitused Viljandis võivad saada lisa, sest Riia maantee uue ülekäiguraja hanke odavam pakkumine tuli eelarves ettenähtust peaaegu kaks korda suurem.

Esmaspäevasel linnavalitsuse istungil arutati võimalust jagada tööd kaheks, nii et sel aastal tehtaks valmis kõnniteed ja pääsud ülekäigurajale, kuid rada ise jääks koos valgustuse ja muu selle juurde kuuluvaga järgmist aastat ootama. Otsust veel ei langetatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles