Reaalsuuna õpilastele tutvustati tulevikku

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi noored reaalsuuna huvilised kuulasid konverentsil, mida on on rääkida neil, kes sellelt suunalt on juba tööellu läinud.
Viljandi noored reaalsuuna huvilised kuulasid konverentsil, mida on on rääkida neil, kes sellelt suunalt on juba tööellu läinud. Foto: Marko Saarm

Viimase 50 aasta jooksul on Viljandist tööellu läinud noori, kes on lõpetanud siinse matemaatika ja füüsika süvaõppeklassi. Eile leidis riigigümnaasiumis aset konverents, millel päris mitu seesugust edukat vilistlast rääkisid noortele, mida nad oma reaalharidusega on saanud ette võtta.

Konverentsi peakorraldaja, 1990. aastast matemaatikat ja füüsikat süvendatult õpetanud Malle Eglit selgitas, et see täitis mitut eesmärki. «Ühelt poolt tähistame konverentsiga matemaatika ja füüsika süvaõppe 50. aastapäeva, teisalt saame praegustele ja tulevastele selle suuna õpilastele tutvustada süvaõppe hariduse rolli elukutse valikul.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles