Taavid ja nende Taavid vaatavad elu läbi objektiivi

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaamera taha sündinud mehed. Taavi Purtsak (vasakul) ja Taavi Bergmann loodavad, et ühel heal päeval suudavad nad end filmindusega ka ära elatada.
Kaamera taha sündinud mehed. Taavi Purtsak (vasakul) ja Taavi Bergmann loodavad, et ühel heal päeval suudavad nad end filmindusega ka ära elatada. Foto: Erakogu

Karksi-Nuia juurtega noormehed Taavi Bergmann ja Taavi Purtsak on sõbrad, kes on oma lühikese elu jooksul proovinud mitut ametit ning uidanud ka mööda ilma ringi. Viimane aasta on Taavidel möödunud aga filminduse võlumaailmas ­uudistades. Nähtu ja kogetu on neile nii hinge läinud, et nad tahavad oma edasised tegemised siduda just selle valdkonnaga. Kunstnikuhingega seiklejad on loonud ka väikese ettevõtte nimega Taavid Meedia.

Vaatame siis alustuseks, mis masti meestega on tegu.

Taavi Bergmann on sündinud ja kasvanud Karksis. Kooliajal tegi ta hoolega bändi. Nii mõnelgi muusikasõbral lööb veel praegu silma särama, kui Ketaspiduri nime mainida. Vaat selles pundis lõi Bergmann trumme. Bändi kõrvalt leidis ta mahti osaleda kohaliku õpilasomavalitsuse tegemistes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles