«Protsess» toob eri aastakäigud kokku

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Protsess» on psühholoogilist, füüsilist ning nuku- ja visuaalteatrit siduv lavastus, mis käsitleb inimeseks olemist.
«Protsess» on psühholoogilist, füüsilist ning nuku- ja visuaalteatrit siduv lavastus, mis käsitleb inimeseks olemist. Foto: Elmo Riig

Viljandi kultuuriakadeemia mustas kastis käivad teatrikunsti 12. lennu diplomilavastuse «Protsess» proovid. Lavastus esietendub Tallinnas NUKU teatris 11. novembril. See valmib Franz Kafka samanimelise jutustuse põhjal koostöös NUKU teatriga ning toob lõpukursuslaste kõrval kokku neid, kes on kultuuriakadeemia juba varem lõpetanud.

«Protsessi» lavastaja on Taavi Tõnisson, kes lõpetas 2003. aastal kultuuriakadeemia teatrikunsti eriala. Kunstnik on NUKU teatri nukumeister Annika Aedma, kes lõpetas 2006. aastal akadeemia butafoori-dekoraatori eriala. Kätt saavad video- ja valguskujundajana harjutada teatrikunsti visuaaltehnoloogia tudengid. Lisaks on lavastus lõputöö veel kahele tudengile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles