Üleüldist riikliku e-posti sundi esialgsel kujul ei tule

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kellel pole kodus võimalik arvutit kasutada ja e-postiga toimetada, saab seda teha näiteks Viljandi linnaraamatukogu avalikus internetipunktis. Raamatukogu andmeil käib seal nii vanemat kui nooremat rahvast.
Kellel pole kodus võimalik arvutit kasutada ja e-postiga toimetada, saab seda teha näiteks Viljandi linnaraamatukogu avalikus internetipunktis. Raamatukogu andmeil käib seal nii vanemat kui nooremat rahvast. Foto: Marko Saarm

Et suhelda kiirelt kaitseväekohustuslastega ja edastada vajalikud dokumendid õigel ajal igale inimesele, plaanis riik hakata kõigilt elanikelt nõudma e-posti aadressi. Päris niisugusena see idee siiski teoks ei saa.

Kaitseministeeriumi kaitseväeteenistuse osakonna juhataja Anu Rannaveski ütles, et kuna internet on muutunud igapäevaelu osaks, on kavas luua üks elektrooniline kanal, mille kaudu riik kodanike, eeskätt kaitseväekohustuslastega suhtleb. See on tema hinnangul parim lahendus, et riik saaks dokumendi võimalikult lihtsalt ja kindlalt saajale kätte toimetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles