Viljandis veel toitu poest koju tellida ei saa

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu saab toitu koju tellida peamiselt Harjumaa ja Pärnu poodidest, teiste linnade elanikud peavad endiselt ostud tegema kohapeal.
Praegu saab toitu koju tellida peamiselt Harjumaa ja Pärnu poodidest, teiste linnade elanikud peavad endiselt ostud tegema kohapeal. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Tänapäeval on internetis ostlemine muutunud üsna lihtsaks ja iseenesestmõistetavaks ning lisaks riietele, raamatutele ja muule tööstuskaubale saab veebi teel koju tellida ka toidukraami. Viljandis paraku seda võimalust veel ei pakuta.

Kiire internetiotsing näitab, et söögikraami on võimalik koju tellida näiteks Selverist, Coopi poodidest ja Maximast. Seda teenust saab aga kasutada ainult Harjumaal ja Pärnus.

Selver on pakkunud Tallinnas toidu koju tellimise võimalust peaaegu kolm aastat. Selveri e-kaubandusjuhi Gunnar Obolenski sõnul muutub teenus aina populaarsemaks ja tellijate hulk kasvab. «Iga-aastase mahu võime järgmisel aastal korrutada vähemalt kahega. Ala on küll piiratud, aga inimeste hulk teeninduspiirkonna sees üha kasvab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles