Uku keskuse uued rõivapoed avatakse neljapäeval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokku ligi 3000 ruutmeetrit suur juurdeehitus kasvatab Uku keskust rohkem kui kolmandiku võrra.
Kokku ligi 3000 ruutmeetrit suur juurdeehitus kasvatab Uku keskust rohkem kui kolmandiku võrra. Foto: HEGE-LEE PAISTE

Uku keskuse juurdeehitis saab valmis nädala keskel ning neljapäeval avatakse kaubanduskeskuse laiendus, mille esimesel korrusel võtavad suurimate rentnikena koha sisse rõivapoed New Yorker ja Pepco ning teisele korrusele kolib Töötukassa.

Laieneva kaubanduskeskuse omanik, varavalitsemisettevõtte Eften Capital juht Viljar Arakase on Sakalale rääkinud, et neil oli võimalike üürnike vahel valida ning peaaegu kõik valmiva tiiva pinnad on praeguseks lepingutega kaetud.

Esimesele korrusele tuleb lisaks enam kui 1000 ruutmeetril laiuma hakkavale New Yorkerile Poola päritolu jaekett Pepco, mis pakub peale riiete ka majapidamis- ja kodukaunistamiskaupu. Selle poe kasutada jääb ligi 600 ruutmeetrit pinda.

Paar olemasolevat äri kolivad Uku keskuses ümber. Uude ossa tulevad nii lillepood, millest vabaneva pinna kasutab ära laienev ehtepood Goldtime, kui ka keskusega sama nime kandev hambaravi. Uku keskuse juhataja Kristel Miilen märkis, et hambaraviettevõte on mõnda aega suuremat ruumi soovinud, kuid seni pole seda pakkuda olnud.

Kuus aastat tagasi avatud Uku keskuse seniste tulemustega on Eften Capital juhi kinnitusel enam kui rahul. «See on vaieldamatult üks meie parimaid investeeringuid läbi ajaloo,» kiitis Arakas. Kokku ligi 3000 ruutmeetrit suur juurdeehitis kasvatab Uku keskuse pinda rohkem kui kolmandiku võrra. Investeeringu kogumaht jääb Arakase sõnul kolme ja nelja miljoni euro vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles