«Mulgi sügispommil» püstitati Eesti rekord

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavune "Mulgi Sügispomm", mis koondas Viljandi järve äärde veteransportlased Viljandist ja mujalt, toimus juba viiendat korda.
Tänavune "Mulgi Sügispomm", mis koondas Viljandi järve äärde veteransportlased Viljandist ja mujalt, toimus juba viiendat korda. Foto: Aivar Hommik

Laupäeval tulid Viljandi järve äärsele heiteväljakule kokku juba viiendat sügist järjest veteransportlased, et selgitada parimad vasara- ja raskusheitjad mitmevõistluses.

Heitevõistlusel saavutas meeste arvestuses silmapaistvaima tulemuse äsja 70 aasta juubelit tähistanud viljandlane Arvo Nurm, kes heitis viimasel katsel 7,26-kilogrammise raskusheitepommi 18,68 meetri kaugusele. See tähistab ühtlasi ka uut Eesti rekordit. Eelmine rekord 17.71 meetrit kuulus 2016. aastast Valgamaa sportlasele Rein Mikule.

Naistest oli edukaim tallinlane Lilian Sepp, kes võitis «Mulgi sügispommi» esikohatiitli tulemusega 53.72 meetrit. Sepp heitis vasarat 40.99 ja raskusheidet 12.73 meetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles