GALERII. Pered trallisid jalgpallistaadionil vihma kiuste

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hoolimata sombusest ilmast võis täna pärastlõunal näha Viljandi jalgpallistaadionil rõõmsate nägudega peresid, kes olid sinna kogunenud jalgpalliklubi Tulevik veetavale perepäevale. Lisaks sadadele inimestele võis silmata ka politseiniku koera Uncat ja hiiglaslikku lõvi Leod.

«Vihm ei sega vaatamist,» nentis perepäevale Tallinnast kohale sõitnud ja sisimas hoopis FC Florale pöialt hoidev Aapo. Ajakirjaniku pärimise peale, miks nõnda kaugelt tulija siis jalgpalliklubi Tuleviku mängule on sõitnud, selgitas ta, et Tuleviku jalgpalliklubi meediajuht Marek Tiits lubas Tuleviku meeskonna hooaja viimasele koduväljakul kohtumisele FC Flora vastu tulla dinosaurusekostüümis, kui siia tuleb kokku vähemalt 1000 pealtvaatajat. Seega annabki ka tema üheskoos kolme sõbraga sellele aktsioonile oma panuse.

Perepäeval said külalised uudistada Viljandi huvikooli motoringi telki, kus lisaks motikale ja tasakaalurattale võis näha ka laevamudeleid. Muusikahuvilised said läbi astuda huvikooli pillitoast, kus sai trumme põristada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles