Tulevik pidi saarlaste paremust tunnistama

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 13 anti Viljandi jalgpallistaadionil Premium liiga 32. voorus vastamisi läinud Viljandi JK Tulevik ja FC Kuressaare mängule avavile. Olgugi, et Rainer Peipsi 33. minutil löödud värav viigistas seisu 1:1, siis 50. minutil Sander Lahti löödud värav viis FC Kuressaare mängu 2:1 juhtima.

Mänguminuteid oli jooksnud kõigest kolm, kui FC Kuressaare mängijale Sander Viirale kollane kaart määrati, mis päädis penaltiga. Ingmar Krister Paplavskis tõrjub Herol Riibergi penalti. Pool tundi pärast avavilet sahises Viljandi JK Tuleviku värav, kui palli suunas sinna FC Kuressaare mängija Sander Laht. Kõigest kolm minutit hiljem viigistas Rainer Peips seisu 1:1. Mängu 2:1 lõppseisu otsustas aga 50. mänguminutil sama FC Kuressaare mängija, kes ka esimese värava lõi, seega sai Sander Laht kohtumise teise värava kirja. Lõpptulemusena pidid viljandlased mandrile sõitnud saarlaste 2:1 paremust tunnistama.

ENNE MÄNGU:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles