Kaks meest tõmbasid kahe aeruga kaks pronksi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli noormehed Arved Rauba (ees) ja Rainer Oras teenisid Poolas noorte regatil «Baltic Cup» roolijata kahepaadil kaks kolmandat kohta.
Viljandi spordikooli noormehed Arved Rauba (ees) ja Rainer Oras teenisid Poolas noorte regatil «Baltic Cup» roolijata kahepaadil kaks kolmandat kohta. Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetusel Poolas Kruszwicas peetud alla 18-aastaste sõudjate regatil «Baltic Cup» teenisid Viljandi spordikooli noormehed Rainer Oras ja Arved Rauba kaks kolmandat kohta, mida nende juhendaja nimetas viljandlaste sõudmishooaja üheks säravaimaks saavutuseks.

Osavõtukutse saanud 11 riigi koondisest oli tänavustel noorte Balti karikavõistlustel kohal üheksa. Eemale jäid Venemaa ja Valgevene esindus. Eesti koondisesse kuulus peale Rainer Orase ja Arved Rauba ka kolmas viljandlane, Helene Dimitrijev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles