Viljandi ainsa ujula pilet läheb uuel aastal kallimaks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et ujumise algõpetuse maht kerkis tänavu 20 tunnilt 40 tunnile, vajavad lapsed Jakobsoni koolis varasemast palju rohkem ujulaaega.
Et ujumise algõpetuse maht kerkis tänavu 20 tunnilt 40 tunnile, vajavad lapsed Jakobsoni koolis varasemast palju rohkem ujulaaega. Foto: Elmo Riig

Viljandi Jakobsoni kooli ujula pääsmete hind, mis on kolm aastat muutumatuna püsinud, kerkib jaanuaris tippaegadel nii täiskasvanutele kui õpilastele ja pensionäridele 50 sendi võrra.

Kui aasta lõpuni tuleb ujulasse pääsu eest maksta täiskasvanul 2,50 eurot ning õpilasel, tudengil, pensionäril ja puudega inimesel 1,50 eurot, siis uuest aastast on hind vastavalt 3 ja 2 eurot. Mitme korra abonentide ja sauna lubavate pääsmete hind ei kerki.

Hinna kujundamisel võeti eeskuju Abja-Paluoja ujulast, kus kahe tunni pääse maksab täiskasvanule kuus eurot. Selle raha eest saab kasutada ka nelja sauna, lastebasseini ja mullivanni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles