Vabaerakonna kohalik juht: minu käed rusikas ei ole

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaerakonna Järva- ja Viljandimaa piirkonna juht Ain Ostra tunnistab, et viimase kuu jooksul on valimistele mõeldes käinud läbi ka mis-juhtub-kui-mõtteid. Teisalt usub ta, et kui ideed õnnestub ellu viia, pole ka tosin kohta riigikogus võimatu.
Vabaerakonna Järva- ja Viljandimaa piirkonna juht Ain Ostra tunnistab, et viimase kuu jooksul on valimistele mõeldes käinud läbi ka mis-juhtub-kui-mõtteid. Teisalt usub ta, et kui ideed õnnestub ellu viia, pole ka tosin kohta riigikogus võimatu. Foto: Elmo Riig

Vabaerakonna Järva- ja Viljandimaa piirkonna juht Ain Ostra toetas sisevalimistel Andres Herkeli jätkamist esimehena ning tal on etteheiteid viisile, kuidas Herkeliga rahulolematud asju ajasid, kuid vimma kandmise asemel lubab ta kõigiga koostööd teha.

Pühapäeval valis Vabaerakond endale taas uue esimehe. Vähem kui poole aasta eest selle positsiooni Artur Talvikult tagasi saanud Andres Herkel kaotas hääletusel teisele kandidaadile, endisele Eesti talupidajate keskliidu juhile Kaul Nurmele. Üldkogu kutsuti kokku seetõttu, et erakonna käekäigu pärast muretsevad liikmed muutusid Herkeli suhtes kriitiliseks.

Nurm on öelnud, et Vabaerakonna eesmärk eelseisvatel valimistel võiks olla tosin kohta riigikogus. Populaarsusreitingute põhjal võiks erakond tähistada sedagi, kui ta parlamendist sootuks välja ei jää.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles