Bowling‘uklubi käivitab «Viljandi liiga»

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Bowling Clubi korraldusel algab võistkondlik turniir «Viljandi liiga», millele oodatakse osalejaid registreerima. Pildil on viskel kohaliku klubi mägija Andres Mäemets.
Viljandi Bowling Clubi korraldusel algab võistkondlik turniir «Viljandi liiga», millele oodatakse osalejaid registreerima. Pildil on viskel kohaliku klubi mägija Andres Mäemets. Foto: Elmo Riig

Viljandi bowling'uharrastajaid koondav spordiklubi on välja kuulutanud võistluse «Viljandi liiga» ning ootab sarjas osaleda soovivaid võistkondi endast teada andma.

Viljandi Bowling Clubi korraldusel peetav mõõduvõtt on võistkondlik turniir, millele on oodatud kolme- kuni kaheksaliikmelised esindused. Turniiril on kavas kümme etappi ning mõistagi mängitakse linna ainsas, Männimäe bowling'usaalis. Sel aastal on etapid kavas oktoobris ja novembris ning tuleval aastal jätkatakse jaanuaris. Liiga paremad selguvad aprillis.

Korraldajate kinnitust mööda pole turniiri mõeldud ainult bowling'uga rohkem tegelevatele harrastajatele. Tänu händikäpsüsteemile saavad kõrgemas konkurentsis sõna sekka öelda ka algajamad mehed ja naised. «Tulemuste järgi saavad osalejad iga mänguga lisapunkte – tugevamad vähem, algajad rohkem,» on kirjas Sakalale saadetud kirjas.

Korraldajate selgitust mööda peetakse mängud  esmaspäeviti või kolmapäeviti õhtustel aegadel, täpsem graafik selgub pärast registreerimise lõppu. Võistkonna saab registreerida e-posti aadressil viljandi.bowling@gmail.com. Turniirile registreerimine lõpeb 4. oktoobril.

Lisainfo võistluse kohta leiab Viljandi BC kodulehelt viljandibowling.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles