Suusahullud kutsuvad harrastajaid seltsis treenima

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusahullud sätivad end sisse ka Viljandis.
Suusahullud sätivad end sisse ka Viljandis. Foto: suusahullud.ee

Juba aastaid Tartus, aga viimased hooajad ka pealinnas tegutsenud mittetulundusühing Suusahullud sätib end sisse Viljandis ning ootab juba eeloleval esmaspäeval kell 18.30 Viljandi spordihoone juurde harjutuskorrale täiskasvanuid, kes on huvitatud suusatreeningutest.

Ühe mittetulundusühingu Suusahullud eestvedaja Andres Lauri sõnul oootab treener Karli Veelain harrastajaid spordihoone juures alatest tulevast nädalast kell 18.30 igal esmaspäeval ja kolmapäeval. «Meie treeningute põhiline suund on valmistumine Tartu suusamaratoniks, aga mitte ainult. Eelkõige on meie eesmärk heas seltskonnas juhendaja käe alla harjutada,» selgitas Andres Laur.

Eelmisel hooajal oli Viljandimaa suustajatel võimalik ühistreeninguid teha Sakala suusaklubis treener Jaan Kallaku eestvedamisel, ent nagu selgitas Andres Laur, on spordikoolis treeneriametit pidava Kallaku põhitähelepanu noorsportlaste ettevalmistamisel ning temaga kokkuleppel alustatakse sellel sügisel täiskasvanute treeninguid Karli Veelainu juhtimisel ning mittetulundusühingu Suusahullud egiidi all.

Suusahullude eestvedaja sõnul koostab juhendaja treeningutel osalejatele vajadusel ka personaalse tegevusplaani ning ühistel harjutustukordadel rakendatakse vahelduslikke tegevusi. «Põhisuunad on meil jooks, suusaimitatsiooniga jooks ja rullsuusatamine ning lume saabudes mõistagi suusatamine,» selgitas Laur ning lisas, et ühingul on piisavalt rullsuusavarustust ka omalt poolt pakkuda.

Viljandis treeningutel osalejatel on pärast harjutamiskordi võimalik riietuda ja pesta Viljandi spordihoones. Lisainfot treeningute kohta saab e-posti aadressil info@suusahullud.ee ja ühingu kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles