Tiitlikaitsja Serviti võõrustab muutunud Viljandit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti käsipallimeistrivõistluste kolmandas voorus kohtuvad täna Põlvas Serviti  ja Viljandi HC.
Eesti käsipallimeistrivõistluste kolmandas voorus kohtuvad täna Põlvas Serviti  ja Viljandi HC. Foto: Elmo Riig

Kolmapäeval lähevad Eesti käsipallimeistrivõistluste kolmanda vooru mängus Põlvas vastamisi Serviti  ja Viljandi HC.

Viljandlased olid mullu ainsad, kes meistriliiga hooajal suutsid tšempionid alistada: kevadisel vaheturniiril olid nad kodusaalis paremad tulemusega 24:23. Ülejäänud neli omavahelist mängu, sealhulgas karikafinaalis, võitis küllalt kindlalt Serviti.

Viljandi HC kaotas eelmisel nädalal kodusaalis mõneti üllatuslikult Aruküla/Audentesele ja treener Marko Koks teab, mille taha tulemus jäi. «Tõsiselt peame parandama realiseerimist, mis meid kodusaalis alt vedas. Osa pallureid on meil väga noored ja ebastabiilsus on loogiline, aga usun, et muutume mäng-mängult paremaks ja kindlamaks,» selgitas Koks.

Tema sõnul tuleb väljakul pea selge hoida ja oma eesmärgid seada. «Oleme hetkel nii-öelda veidi graafikust maas, sest suurte koosseisumuudatustega harjumine võtab aega ning kokkumängu klappima saamine samuti. Aga et tegu on septembriga, pole ka kiiret,» sõnas kahe hooaja vahel üheksast mängijast ilma jäänud Viljandi peatreener.

Põlva Serviti tegi eelmises meistriliiga voorus viigi Kehraga. Viimasena nimetatu oli teisipäeval meistriliiga kolmandas voorus raskustes Põlva Coopiga, ent võitis 28:27.

Serviti peatreener Kalmer Musting tunnistab, et Serviti näitas läinud nädalal Kehras keskpärast mängu. Nädalavahetusel Põlvas peetud spordiliidu Jõud meistrivõistlustel nägi Musting sellel hooajal esimest korda Viljandit mängimas ja teab vastaste seas toimunud muudatustest. «Palju põhikoosseisu mehi on lahkunud ja mõned on väga noored. Kindlasti proovivad riske võtta ja seitsmekesi kuue vastu mängida, nii et peame olema hästi valmis,» kõneles Musting ning rõhutas, et tänast vastast ei alahinnata.

Käsipalli liit vahendab kell 19 Mesikäpa hallis algavat Serviti ja Viljandi HC vastassseisu oma Youtube'i kanali kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles