Koduraja kolmas liidritega kaasa minna ei tahtnud

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi esindav Kristjan Johanson lõpetas Viljandi sügiskrossi meeste eliit- ja juunioride klassi ühise võistlussõidu kolmandana. Nagu ta tunnistas, pole ta praegu piisavalt heas vormis, et sõidu alguses kahe liidri pakutud tempoga kaasa minna.
Viljandi rattaklubi esindav Kristjan Johanson lõpetas Viljandi sügiskrossi meeste eliit- ja juunioride klassi ühise võistlussõidu kolmandana. Nagu ta tunnistas, pole ta praegu piisavalt heas vormis, et sõidu alguses kahe liidri pakutud tempoga kaasa minna. Foto: Marko Saarm

Viljandis pühapäeval peetud Soudal Eesti CX-i ehk cyclocross’i karikasarja avaetapil pedaalis end meesteklassis võitjaks vanuse poolest alles juunioride sekka kuuluv Markus Pajur, kes edestas finišis meesteklassi võitjat Caspar Austat poole minutiga. Kolmandana lõpetas põhisõidu viljandlane Kristjan Johanson, tulles alla 23-aastaste ratturite arvestuses esimeseks.

Neljanda koha saanud Magnus Krusemannile järgnesid Viljandi rattaklubi mehed Josten Vaidem ja Toomas Vool. Vaidem oli seejuures alles eelmisel päeval võitnud ligi viis tundi kestnud Haanja rattamaratoni. Kokku jõudis karikasarja esimesel etapil finišisse 30 ratturit.

Viljandi klubi liikmetest parima tulemuse saavutanud Kristjan Johanson tunnistas, et kahe liidri tempos ta algul püsida ei söandanud, sest tema treenitus pole praegu just kõige parem. «Maastikul on väga kerge ennast kiire algusega kinni sõita,» rääkis ta. «Et ma olen pärast Balti tuuri puhanud ja treeninud kergemalt, ei tahtnud ma kahe mehe algustempoga end tappa.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles