«Rinnus on meil kõigil midagi lahti!»

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Doktor Wangelil (Aarne Soro) on raske mõista, kuidas saab Ellida (Laura Peterson) minevikus tehtud otsus teda seniajani mõjutada.
Doktor Wangelil (Aarne Soro) on raske mõista, kuidas saab Ellida (Laura Peterson) minevikus tehtud otsus teda seniajani mõjutada. Foto: Maris Savik

Läinud laupäeval esietendus Ugalas Andres Noormetsa Henrik Ibseni näidendi «Naine merelt» põhjal valminud lavastus, mis räägib hirmudest ja sellest, kas neist on võimalik vabaneda.

Ülesehituselt on see näidend retrospektiivne. Lugu algab rõõmsates toonides: doktor Wangeli (Aarne Soro) tütred (Marika Palm ja Ilo-Ann Saarepera) ehivad ümbrust potilillede ja lipukestega, et tähistada oma kadunud ema sünniaastapäeva. Wangeli uus naine on Ellida (Laura Peterson), kel on suur saladus. Loo arenedes tuleb välja, et tekkinud konfliktide algallikaks on minevikus juhtunud sündmused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles