Peagi võib Toidupank Viljandis taas oma uksed avada

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et vihmase ja külma ilmaga ei peaks toidupakke jagama lageda taeva all, kavatseb linn anda Toidupanga kasutusse osa Leola tänava garaaže.
Et vihmase ja külma ilmaga ei peaks toidupakke jagama lageda taeva all, kavatseb linn anda Toidupanga kasutusse osa Leola tänava garaaže. Foto: Marko Saarm

Viljandis võib peagi taas alustada tegevust Toidupank, mis juuni alguses siin uksed sulges. Kuigi lepingud pole veel sõlmitud, on kõik asjaosalised jah-sõna öelnud ja linn leidnud Leola tänaval koha jaotuspunktile.

Toidupank saab tasuta kasutada garaažiboksid Leola tänav 18a–15.

«Leola tänaval olevasse ruumi me toiduaineid ladustama ei hakka,» täpsustas Viljandi sotsiaalameti juhataja Livia Kask. «Need ruumid on selleks, et kui ilm on väga külm või vihmane, ei pea inimestele toidupakke kätte andma lageda taeva all.»

Kase sõnul sõidab edaspidi kindlalt kokkulepitud ajal Leola tänavale auto ja inimesed, kelle sotsiaalamet on sinna suunanud, saavad toidupakid kätte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles