Abipolitseinikud saavad linnalt toetust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abipolitseinikud saavad Viljandi linnavalitsuselt tegevustoetust.
Abipolitseinikud saavad Viljandi linnavalitsuselt tegevustoetust. Foto: Urmas Luik

Viljandi linnavalitsus annab eelarvest 6000 eurot abipolitseinike tegevuse toetamiseks. Toetus on mõeldud avaliku korra kaitsel töötavate abipolitseinike väljaõppe korraldamiseks ja silmapaistvalt tegutsenud abipolitseinike ergutamiseks, annab teada linnavalitsuse avalike suhete osakond.

Linnapea Madis Timpsoni sõnul annavad abipolitseinikud olulise panuse kogukonna turvatunde tagamisse. Linnapea kinnitab pressiesindaja vahendusel, et Viljandi on turvaline ja rahulik ning politsei- ja piirivalveameti kinnitusel on Viljandimaa Mandri-Eesti turvalisim maakond.

«Sellest hoolimata on oluline, et politsei oleks linnas olemas ja inimesed usaldaksid korrakaitsjaid. Abipolitseinikud aitavad seda usaldust luua, sest nad on täiesti tavalised inimesed ja panustavad kõrvuti politseiametnikega meie turvalisuse tagamisse. Pean oluliseks, et sellisele vabatahtlikule tegevusele aidatakse kaasa ja seda tunnustatakse,» rääkis linnapea.

Viljandimaal tegutseb 42 abipolitseinikku. Nende peamised ülesanded on koos politseiametnikega patrullülesannete täitmine ja liiklusjärelevalve tegemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles